Tegels

Van Munster voert een hoogwaardig en veelzijdig aanbod van tegels.

De luxe tegels uit het assortiment zijn vervaardigd uit verschillende materialen. Van natuursteen tot keramiek, leisteen tot marmer, kalksteen, zandsteen en glasmozaïek. Allen van zeer hoge kwaliteit en met een luxe uitstraling.

Persoonlijke badkamer

Met de keuze van het tegelwerk maakt u uw badkamer of wellness nog persoonlijker en geheel naar uw eigen wens en smaak. De luxe tegels worden niet door Van Munster zelf gezet. Van Munster werkt samen met een select gezelschap aan tegelzetters waar u, als klant, aan gekoppeld kan worden. Op deze manier hoeft u niet zelf op zoek naar een tegelzetter.

 

 

Persoonlijke badkamer Persoonlijke badkamer
Luxe tegelmerken Luxe tegelmerken

Luxe tegelmerken

Naast de gangbare merken als Villeroy & Boch en Grespania voert Van Munster ook de luxe merken als Sicis, Porcelanosa, Michel Oprey & Beisterveld, Bisazza, L’antic Colonial, COEM en Fioranese.


Warning: Use of undefined constant is_page - assumed 'is_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/0002/sites/s177/vanmunsterbadkamers.nl/web/wp-content/themes/van_munster_exclusieve_badkamers/page.php on line 103