Wellness

Uw eigen spa. Een heerlijke ruimte om geheel tot rust te komen. Een plek waar het draait om puur genieten. Een eigen wellnessruimte is de ultieme droom van eenieder. Ontspanning in een luxe en overheerlijke omgeving.

Exclusieve whirlpools

Van Munster biedt de meest exclusieve creaties op het gebied van wellness. Van whirlpools, ligdouches, sauna’s en stoomcabines tot infraroodcabines, sunshowers, regendouches en zijdouches.

Exclusieve whirlpools Exclusieve whirlpools
Luxe wellnessruimtes Luxe wellnessruimtes

Luxe wellnessruimtes

De wellnessruimte is een plek waar u onbewust werkt aan uw gezondheid. Een sauna, stoomcabine of sunshower biedt namelijk meer dan alleen maar ontspanning. Een verblijf in een wellnessruimte is eveneens goed voor lichaam en geest. Van Munster onderscheidt zich met zeer luxe wellnessruimtes. 

Exclusieve merken wellness

De meest exclusieve merken op het gebied van wellness worden door Van Munster gevoerd. Van Klaffs, Dornbracht, Effegibi, Jee-O en de whirlpoolproducten van Villeroy & Boch en Sunshower. De vakbekwame medewerkers van Van Munster helpen en adviseren u graag bij het samenstellen van uw eigen luxe wellnessruimte. U hoeft alleen nog maar te genieten.

Exclusieve merken wellness Exclusieve merken wellness

Warning: Use of undefined constant is_page - assumed 'is_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/0002/sites/s177/vanmunsterbadkamers.nl/web/wp-content/themes/van_munster_exclusieve_badkamers/page.php on line 103