Showroom

De showroom van Van Munster, gelegen in Gouda is een inspirerende belevingsruimte.

Toonbeelden van de klasse, het luxe aanbod en het hoogwaardige vakmanschap waar het familiebedrijf bekend om staat. Geniet van de prachtige en luxe merken, beleef de exclusiviteit, voel de passie en vindt uw droomaankoop.

Luxe showroom

Alle gerenommeerde merken op het gebied van sanitair en tegels zijn vertegenwoordigd in de luxe showrooms en voor een groot deel hiervan ook uit voorraad leverbaar. In Gouda staan op een oppervlakte van ca. 2200 m2 meer dan 100 opstellingen.

Luxe showroom Luxe showroom
Hoogwaardig aanbod Hoogwaardig aanbod

Hoogwaardig aanbod

Gekwalificeerde verkoopadviseurs ontwerpen met behulp van een 3-dimensionaal tekenprogramma de voor u perfecte badkamer of wellnessruimte. De creativiteit en de deskundigheid van de medewerkers van Van Munster laten, in combinatie met het hoogwaardige aanbod, uw droom uitkomen.

Afspraak

Wij raden u aan om vooraf een afspraak te maken. Op deze manier bent u ervan verzekerd, dat er een adviseur beschikbaar is, die u kan voorzien van het juiste advies en geruime tijd voor u gereserveerd heeft.

Uiteraard bent u ook van harte welkom om vrijblijvend en zonder afspraak de showroom te bezichtigen.

Afspraak Afspraak

Warning: Use of undefined constant is_page - assumed 'is_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/0002/sites/s177/vanmunsterbadkamers.nl/web/wp-content/themes/van_munster_exclusieve_badkamers/page.php on line 103