Van Munster

De jarenlange ervaring, de zeer vakkundige medewerkers, het gevoel voor stijl, luxe en esthetiek, maken van Van Munster Exclusieve Badkamers een specialist in luxe badkamers en ultieme wellnessruimtes.

De prachtige creaties en de hoogwaardige merken die gevoerd worden, zijn het toonbeeld van luxe en exclusiviteit.

Badkamers en wellnessruimtes

Badkamers en wellnessruimtes van het allerhoogste niveau. Genietplekken waar je zowel lichamelijk als geestelijk tot rust komt. Badkamers en wellnessruimtes om van te houden. Het is dan ook niet voor niets dat Van Munster al ruim 25 jaar de sanitairleverancier van het Koninklijke Huis is.

Badkamers en wellnessruimtes Badkamers en wellnessruimtes
Luxe badkamers Luxe badkamers

Luxe badkamers

In de showroom van Van Munster worden op de 2e verdieping meerdere luxe badkamers getoond. Het familiebedrijf is in 1967 opgericht en al bijna vijftig jaar een begrip op het gebied van sanitair in West- en Midden Nederland. Door jarenlange ervaring en de hierdoor opgedane kennis, de creativiteit en klantgerichte werkhouding van eenieder werkzaam binnen het bedrijf, is Van Munster de perfecte plek om een luxe badkamer samen te stellen.

Betrouwbare installateur

Er wordt een persoonlijke aanpak gehanteerd en klanten krijgen een vaste contactpersoon toegewezen. Op deze manier worden fouten voorkomen en worden klanten niet van het kastje naar de muur gestuurd. Indien gewenst kan Van Munster bemiddelen bij het vinden van een betrouwbare installateur die uw volledige sanitairplannen kan realiseren.

Betrouwbare installateur Betrouwbare installateur

Warning: Use of undefined constant is_page - assumed 'is_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/0002/sites/s177/vanmunsterbadkamers.nl/web/wp-content/themes/van_munster_exclusieve_badkamers/page.php on line 103